вівторок, 30 жовтня 2018 р.

   Майбутнє України - за поколінням,котре сьогодні в шкільних стінах опановує життя,якість якого залежить від рівня сформованості життєвої компетентності. Бути компетентним означає вміти мобілізувати власний творчий потенціал у конкретній життєвій ситуації.
   І цьому повинна  допомагати НУШ. Освіта має набути інноваційного характеру. Тому наше завдання в тому,щоб дитина зрозуміла та осмислила своє життя,навчилася самостійно вирішувати як щоденні завдання,так і складні проблеми,тобто стала життєво компетентною,життєво стійкою,життєздатною.
       Як створити освітнє середовище таким,що допоможе підготувати учня до життя,до реалізації себе в сьогоденні ,вирішували педагоги Сколівської академічної гімназії на засіданні педагогічної ради 30.10.18 року. Активно,творчо  вчителі працювали в групах,обмінювалися думками ,щодо використання інноваційних технологій на уроках і в позаурочний час ,з метою виховання учня не як носія знань,а як людину,яка має жити в суспільстві і приносити  йому користь.



 





















Випускник
XXI століття повинен бути соціально активним,полікультурним,комунікативним,здатний до саморозвитку та самоосвіти, діяльнісно- творчим.І це необхідність сьогодення.