вівторок, 27 листопада 2018 р.

     Розбудова дружніх стосунків.Дружба і здоров'я. Практична робота:рольова гра«Будьмо знайомі»—цікаво,повчально і весело провели урок Основи здоров'я у 4—в класі Сколівської ЗОШ 1 ст,класний керівник Микитин М.Б.
   Завжди в нашому житті повинна бути хоч би одна людина,яка піклується про нас,про яку ми піклуємося.Продовжили заповнювати лепбук загадками,іграми,прислів'ями,дописами із груп про дружні стосунки у сім'ї та класі.Відповіді оцінювалися позитивними смайликами.Сцена знайомства англійською,перегляд та обговорення притчі«Цвяхи»урізноманітнили урок.Друзі—це рідкісні коштовності,вони приносять радість у наше життя.Намагайся ніколи не ранити їх!27,11,2018
     Продовжували роботу з лепбуком,грали гру«Так—ні»,обговорювали притчу «Цвяхи»,навіть разом співали і підтанцьовували!

27.11.2018





понеділок, 26 листопада 2018 р.

         85 років тому керівництво СРСР вчинило геноцид проти українців. Мільйони людей стали жертвами голодомору, який штучно створив радянський режим. Цей злочин не має терміну давності.23 листопада 2018р., учні Сколівської академічної гімназії вшанували пам’ять безвинно замучених голодом українців. Гімназисти провели акцію «Незабудка пам’яті». Кожен клас відзначив на карті України місця штучного голодомору голубими квітами. Вічна пам`ять невинним жертвам.