вівторок, 29 жовтня 2019 р.







«ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ»
 Вже десь в гаю гуляє осінь,
Дерева сплять всі тихим сном,
 Шепочуть клени при дорозі,
 Покрившись золотим рядном,
Он горобина вся рясніє,
А ось калина червоніє,
Вже літнє сонечко не сяє,
Та холодом вже повіває.
    Осінь – це пора, яку часто звуть чудовою, замріяною, золотою… Вона особливо м’яка, ніжна, як гарна мелодія. Слухаєш, спостерігаєш природу в осінні дні й відчуваєш усю її урочисту красу. В ній поєднались чарівність барв теплого літечка з першими подихами наступних холодів.
   Саме цій порі  був приурочений виховний захід у ОНЗ «Сколівська академічна гімназія», 25 жовтня 2019року. Учасниками  якого стали учні 1(5)-3(7)класів.
    Свято розпочалося з виступу учнів,які розповідали чарівні вірші про осінь, учні 1(5)-их класів під акомпанемент баяну вчителя музики Я.Д.Дольного виконували пісні, дякували цій порі року за добротний урожай.
    Вражаючим був і самий вихід винуватиці свята і її трьох братів (Вересня,Жовтня,Листопада) у ролі яких були:Вікторія Савка, Шрібак Олег та Теліга Владислав – учні 2(6)-их класів. Не менш цікавими  були конкурси на святі ,які оцінювало справедливе журі у складі:Павлишин М.Т.Михайлишин О.Д та Мельниченко Н.О. Учні читали на швидкість скоромовки,розгадували загадки ,складали слова,дівчатка з 2(6)-Б класу зі стрічок сплітали віночок, надзвичайними були аплікації з гербарію. Найочікуваним на святі був конкурс мод «Осінь 2019» (учні з підручного матеріалу мали виготовити костюм власноруч).
  За підсумками журі перемогу у конкурсі одержали учні 1(5)-А класу.
Цей захід дозволив повторити ознаки осені, закріпити знання дітей про дари осені і допоміг згуртувати дитячий колектив, привернути увагу дітей до краси осені у рідному краї, показати красу та багатство осінньої пори, розвивати навички спілкування, культури поведінки, виховувати любов до землі , рідного краю, дбайливе відношення до всього живого , почуття прекрасного, виховувати гостинність, щедрість та щирість, дбайливе ставлення до природи, дружбу, вміння працювати в колективі, розвивати вміння слухати і чути один одного.



Начало формы
Конец формы