середу, 14 грудня 2016 р.

08.12.2016р.  у 2(6)-А класі Сколівської  академічної гімназії відбувся відкритий урок з англійської мови на тему «Спорт. Види спорту», в ході якого діти не лише мали можливість продемонструвати свої знання, вміння та навички з предмету, а й отримати нові, розширити свій загальний кругозір, навчитися правильно обмінюватися досвідом  англійською мовою не тільки з сусідом по парті, але й з групою, класом. Урок проведено вчителем Заліщук Русланою Володимирівною. 
Використано ефективні інноваційні методи навчальної діяльності: інтерв’ю, насичену візуалізацію, перегляд відео, розгляд та аналіз ситуативних задач тощо.
Виховання любові до здорового способу житття, до спорту – найголовніші виховні задачі цього уроку. Родзинкою  стала фізхвилинка із застосуванням мультфільму англійською мовою.







      Однією з необхідних умов перетворення України у справжню правову державу є підвищення рівня правової освіти населення, у першу чергу молоді. Чимало роблять для цього у Сколівській академічній гімназії.
8 грудня 2016р. за сприяння працівників Сколівського Центру зайнятості, Бюро правової допомоги, РЦСССДМ було проведено експрес – гру «Юридичний поїзд» для учнів 7-9 класів гімназії.

Правове виховання сприяло формуванню в учнів моральних почуттів, які регулювали б їхню  поведінку: почуття законності обраної мети, правомірності шляхів і засобів їх реалізації, справедливості, відповідальності. Завдяки правовому вихованню в учнів виробляються навички і звички високоморальної поведінки.







13 грудня 2016 року у Сколівській академічній гімназії  відбувся семінар-практикум вчителів історії та географії  на тему «Впровадження інноваційних підходів у навчально – виховний процес для забезпечення високого рівня навченості учнів».
У плані роботи семінару було передбачено проведення відкритого уроку у 2(6)-А класі на тему «Магматизм.Вулкани та поствулканічні явища» з елементами використання методів та форм роботи, висвітлених у методичній темі, а також теоретичне обговорення даного питання учасниками семінару.
Урок – майстер – клас  проводила вчитель географії Шкрібинець Оксана Іванівна, яка на високому методичному рівні зуміла представити вміння практичного застосування елементів випереджаючого навчання та застосування інноваційних технологій на уроці географії. Використання вчителем різноманітних форм та видів роботи з учнями, зокрема, роботу в групах, елементи випереджуючого навчання, робота з картою, атласом, а також вміле їх  поєднання  забезпечило в кінцевому результаті досягнення високої результативності уроку та реалізації поставлених цілей.