вівторок, 13 червня 2017 р.

АНГЛОМОВНИЙ ТАБІР
У СКОЛІВСЬКІЙ АКАДЕМІЧНІЙ  ГІМНАЗІЇ

         Літній англомовний табір - це чудова можливість поєднати приємне з корисним, веселе проведення часу та вдосконалення свого мовного рівня англійської мови для гімназистів та гостей із Львівської лінгвістичної гімназії.
         Саме тому 31 травня 2017 року відбулося урочисте відкриття мовного табору "SUMMER", у якому взяло участь понад сорок дітей. З вітальними словами виступили директор гімназії Бальо М.В. та заступник директора Львівської лінгвістичної гімназії Ядлось Я.Я.
         До святкового дійства готувалися учні 6-8-их класів та їх вчителі.        Педагоги та учні ставили перед собою такі завдання: формувати цілеспрямований інтерес у дітей до  вивчення англійської мови, організувати активний та безпечний    відпочинок, надати реальну допомогу кожній дитині у розвитку позитивних якостей, необхідних для повноцінного  спілкування, гармонійно розвивати особистість шляхом вдосконалення  навичок спілкування англійською мовою, сприяти формуванню  культури поведінки в англомовному середовищі.
        Учасники табору працювали над вдосконаленням комунікативної компетенції з різних тем у формі різноманітних цікавих вправ, ігор, інтерв'ю, квестів, міні – диспутів, проектів та їх презентацій. Захоплюючими були такі проекти англійською мовою: «Міжнародний день захисту дітей», «Наша планета у наших руках», «Я-особистість», «Традиції і амулети», «Здоровий спосіб життя», «Generation Global», «Моя літня англомовна школа. Спогади, враження»
Діти демонстрували не тільки знання англійської мови, а й ерудованість, кмітливість та дотепність. Рольові ігри, перегляд відеофільмів з наступним обговоренням, конкурси  малюнків на асфальті, пісні англійською мовою, виконання творчих завдань, спортивні заняття, майстер – клас «Бери і роби» - всі ці форми роботи сприяли творчій правці упродовж перебування у таборі.
          Окрім того, було здійснено такі цікаві пізнавальні екскурсії: у село Урич (Фортеця Тустань), на Кам’янецький водоспад, у с.Волосянка («Вежа Ведмежа»),  історичними місцями м.Сколе.

         Робота англомовного табору завершилася урочистим закриттям, упродовж якого діти повернулися до своїх очікувань першого дня, показали чого вони навчилися, згадали приємні та цікаві моменти життя в таборі та провели флеш – моб. Учасників було нагороджено іменними сертифікатами.