пʼятницю, 11 грудня 2020 р.

 10 грудня 2020р. в ОНЗ "Сколівська академічна гімназія" проведено психологічний брейн - ринг для учнів 10-их класів з метою розвитку пізнавального інтересу, логічного мислення, комунікабельності учнів, інтересу до психологічних знань, виховання поваги до суперника.










вівторок, 8 грудня 2020 р.

 

Світ захоплень різноманітний .

 Для одних – це футбол,баскетбол,лижний  чи інший вид спорту, а для інших-музика,малювання,танці,спів….

Про свої захоплення і хобі розповідали німецькою мовою гімназисти 6-Б класу ОНЗ « Сколівська академічна гімназія» .






Діти під керівництвом вчителя Данилів Оксани Осипівни дивилися  і перекладали відео німецького кореспондента про хобі школярів Німеччини,чітко формулювали правила і застосовували їх на практиці,розповідали про свої інтереси,співали і танцювали,повторювали відомі слова і вивчали нові,працювали в групах і парах….

понеділок, 7 грудня 2020 р.

 






Застосування математики в усіх галузях науки, народного господарства необмежене. Без знання математики  не можна уявити розвитку людства. Вона скрізь,  на кожному кроці.

   ЇЇ використовують у зв’язку з рухами Сонця, із затемненнями планет, рухом Місяця і Землі. Діаметри і периметри островів, об’єм океанів, висота гір, великі розміри поселень і будівель жителів світу, необмеженість проcтору між світами й різні вимірювання – все це зрозуміли з допомогою математики.

Для чого потрібно вивчати математику?Таке запитання звучить завжди.

Відповідь на нього дали випускники ОНЗ « Сколівська академічна гімназія». Гімназисти вирішували завдання прикладного характеру за допомогою математичного поняття « Інтеграл» . Робота з QR-кодом,тестування на онлайн платформі,робота з мультимедійною дошкою ,захист мініпроектів,вирішення задачі фінансового змісту - це форми й методи ,які продемонструвала на відкритому уроці Контна Ольга Іванівна. Незабутні враження отримали присутні на грі « Хто зверху». Учні продемонстрували свої знання та вміння в галузі математичних знань.