вівторок, 26 вересня 2017 р.

      Так талановиті гімназисти Сколівської академічної гімназії  привітали  квітковими композиціями рідне місто Сколе з  його 620-літтям




      Вже стало традицією зустрічатися з норвезькими друзями у Сколівській академічній гімназії.
  А 22 вересня гімназисти раді були зустрічі  зі школярами з Італії . Наші  учні  та педагоги  поспілкувалися   з ними. 
 Гімназисти приймали своїх друзів  дуже тепло та щиро, а програма їх перебування  була цікавою та різноманітною.




ПОВЕРНУТИСЯ З ПЕКЛА
   20 вересня  учні  4(8)-7(11) кл. Сколівської академічної гімназії переглянули відеофільм « Іловайський котел». Школярів  глибоко вразили розповіді очевидців  про воєнні дії,  важкі будні солдатського життя в окопах, на передовій, участь у розвідувально-диверсійних групах, пережиту смерть побратимів на полі бою, патріотичні настрої наших бійців, допомогу волонтерів  та важливість підтримки захисників Вітчизни. Небачений   героїзм та самопожертва українських воїнів, які зупинили російський наступ і здобули в бою докази російського вторгнення та полонених російських солдатів, не повинні залишитися забутими й не мають повторитися знову.
    Спасибі вам, хлопці, і вічна пам'ять тим, хто не здався й боровся до кінця, тим, хто в полоні. І тим, хто вийшов із бою і продовжує захищати Україну…

     



                Тиждень безпеки 

«Правила дорожнього руху»
       У Сколівській академічній гімназії  проводився Тиждень безпеки руху дітей . Упродовж  тижня було проведено багато різних заходів. Найбільш запам’ятались гімназистам  вікторина знавців правил дорожнього руху «Подорож до країни дорожніх знаків» (5-7 класи)  та конкурс малюнка .
        Мета цих заходів полягала в тому,щоб діти за допомогою творчості змогли краще усвідомити реальність цієї теми. Адже елементарні незнання правил дорожнього руху та зухвале ставлення до них може призвести до найстрашнішого.
 Школярі пам’ятатимуть про ці події, адже  плакати прикрашають стіни гімназії. 
       Атмосфера була невимушеною,учні працювали в команді,допомагали одне одному. Учні зробили висновок:учасники дорожнього руху зобов’язані знати й неухильно виконувати вимоги правил дорожнього руху.