пʼятницю, 1 лютого 2019 р.

     30 січня учні 3(7)-их класів  відвідали заклад "Pizza Ollio". Власники закладу провели цікавий екскурс в історію створення власної справи. Учні наочно побачити, що мрія може стати реальністю. Їм доступно розповіли  з чого розпочиналася улюблена справа, скільки потрібно часу і зусиль докласти, щоб одержати бажаний результат. Зі  слів пані Ольги діти зрозуміли, що бути успішним підприємцем можна, лише потрібна витримка і клопітка наполеглива праця, яка дає свій результат. Після такої цікавої розповіді всі вирішили поласувати надзвичайно смачною Ollio Pizza ,яку рекомендуємо усім.

 



четвер, 31 січня 2019 р.

30 січня 2018 року учні 2(6)-Б класу (класний керівник Мельниченко Н.О.) відвідали пекарню ФОП «Дем’ян». Учням надзвичайно цікаво було ознайомитися з усіма стадіями процесу вироблення хлібу: заміс тіста, формування виробів, відстоювання, випічка, охолодження та пакування. Учні зрозуміли, наскільки важливим є дотримання рецептури, витримка часу, чим відрізняється процес виробництва одних виробів від інших.



вівторок, 29 січня 2019 р.

      22 січня 2019р.  у Сколівський академічній гімназії відбувся флешмоб «Україна – єдина» до дня Соборності України.
         Акція проведена з метою відзначити 100 –річчя злуки УНР та ЗУНР, показати учням, що тільки разом зможемо подолати усі труднощі.
У флешмобі взяли участь учні 5-10 класів, які  продемонстрували   свою громадянську позицію та  висловили  тим самим спільну думку, що молоді   громадяни України  -  за єдину, незалежну, Соборну Україну!









неділю, 27 січня 2019 р.

ШАНОВНІ БАТЬКИ,
ЦЯ ІНФОРМАЦІЯ
Є ВАЖЛИВОЮ
ДЛЯ ВАС

КІР: СМЕРТЕЛЬНО
НЕБЕЗПЕЧНИЙ І ШВИДКИЙ

Кір — надзвичайно заразний, він дуже швидко передається від
хворої людини до здорової повітряно-крапельним шляхом.
Вірус кору може жити в повітрі та на поверхнях до двох годин після того, як хвора людина залишила приміщення. Заразитися можна всюди.
9 із 10 неімунізованих людей, що контактують із хворим,
будуть заражені.
Спеціального лікування від кору нема. Єдиний захист — вакцинація
ВАКЦИНА КПК:
БЕЗПЕЧНА ТА ЕФЕКТИВНА
Вакцина проти кору забезпечує тривалий захист від кору,
паротиту і краснухи. В Україні застосовують дві вакцини,
гарантовані державою: «Пріорикс»/Priorix, вироблена компанією Glaxosmithkline Biologicals S.A. (Бельгія), та «М-М-Р ІІ»/M-M-RII,
вироблена компанією Merck & Co., Inc. (США).
Обидві вакцини — безпечні, ефективні та якісні, прекваліфіковані ВООЗ, найавторитетнішою організацією світу в сфері охорони
здоров’я.
Вакцини закуплені державою та надаються безкоштовно! 
ВИ МОЖЕТЕ ЗАХИСТИТИ
СВОЇХ ДІТЕЙ ВЖЕ ЗАРАЗ!


Дитині шість чи більше років, і вона не має жодного щеплення КПК?
У такому разі треба зробити два щеплення з інтервалом, не меншим
за один місяць.
Ви не пам’ятаєте, чи робили дитині щеплення КПК, і не маєтедокументальних підтверджень? У цьому випадку дитину також потрібно вакцинувати.
Ви не впевнені у достовірності записів про щеплення вашої дитини? Зверніться до лікаря для щеплень або дайте згоду на вакцинацію у школі!
Фальшива довідка може спричинити смерть! МАЙБУТНЄ НАШИХ ДІТЕЙ
У НАШИХ РУКАХ —
ЗРОБІТЬ ЩЕПЛЕННЯ, ЗАХИСТІТЬ ЇХ ВІД СМЕРТЕЛЬНОЇ НЕБЕЗПЕКИ!