четвер, 22 грудня 2016 р.

22.12.2016 р. у 1(5)-А класі  Сколівської академічної гімназії відбувся відкритий урок на тему «ЕАТ» («Їжа»). Провела його Ірина Йосипівна Карпінець - талановитий досвідчений вчитель англійської мови.
Ірина Йосипівна у своїй роботі використовує ігрові методи навчання: ігри з яскравим демонстраційним та роздавальним матеріалом – все це не було для учнів в новинку. Тож вони впевнено працювали, легко й невимушено спілкувалися  англійською мовою, складали речення, запитання, діалоги, імпровізували, відповідали на запитання вчителя, однокласників у ствердній та заперечній формі.

Відкритий урок пройшов інформативно наповнено, цікаво та результативно. Усі присутні педагоги відмітили, що урок проведено на високому методичному рівні. Наприкінці кожен вчитель поповнив свою «педагогічну скарбничку» цікавими професійними знаннями. 










понеділок, 19 грудня 2016 р.

                         Мало мати хороший розум,
                             головне –добре його застосовувати
Рене Декарт
    15.12.2016 у Сколівській академічній гімназії відкритий урок з геометрії  у 5(9)-А класі з теми «Декартова система  координат». Гімназисти працювали над проектом з цієї теми і на уроці підсумували свої знання і уміння .
   Під умілим  творчим керівництвом учителя математики Павлишин Марти Теодорівни гімназисти мандрували станціями: історичною,  пошуково-дослідницькою, теоретично-літературною, діагностичною, практичною тощо.
Слід відзначити високий рівень підготовки  презентацій учнями-керівниками  груп.
    Безліч інноваційних методів і форм використала Марта Теодорівна на цьому уроці: закінчити речення, знайди помилку, «мікрофон», робота у парах і групах, індивідуальна робота за комп’ютером, самостійна робота… Фінальним акордом уроку було виконання завдання з побудови українського герба за допомогою  декартових координат.