понеділок, 27 травня 2019 р.

24 травня 2019 учні 9-А і 9-Б класів, разом із класними керівниками О.О. Данилів та О.І. Шкрібинець відвідали фабрику по виготовленню автомобільного обладнання «Леоні» в м. Стрий.
ТзOВ «ЛЕОНІ » в Україні є яскравим прикладом тісної економічної та науково-технічної співпраці між Україною та Німеччиною. Це найпотужніший інвестиційний проект у галузі виробництва електричного устаткування для двигунів і транспортних засобів впродовж останніх років. ТзОВ «ЛЕОНІ» є одним із найбільших за капіталовкладенням та рівнем виробництва підприємств з іноземними інвестиціями на території Львівщини — було інвестовано понад  65 млн. євро.
Діти ознайомилися із територією і виробництвом  заводу.Підприємство облаштоване сучасним устаткуванням, комфортними офісними та побутовими приміщеннями, їдальнею, гардеробами.
Автомобільна промисловість є головним клієнтом, для якого ЛЕОНІ розробляє і виготовляє високоякісну продукцію — комплексні бортові системи з інтегрованою електронікою. Виготовлені на заводі ЛЕОНІ в Україні кабельні мережі постачають на заводи Польщі, Словаччини, Угорщини, Чеської Республіки, Німеччини, Іспанії, Португалії, Італії, Бельгії, Великобританії, США, Австрії, де  комплектують автомобілі світових брендів «Опель», «Порше», «Фольксваґен», «Ауді» та «Ламборґіні», що захопило не тільки хлопців, а й дівчат.
Після закінчення цієї пізнавальної та інформативної екскурсії, кожна дитина отримала спеціальний подарунок від підприємства.
Учні повернулися додому із приємними враженнями, оскільки мали змогу не тільки почути , а й побачити на власні очі виробництво високоякісної техніки, та й дехто з них, остаточно переконався у виборі своєї майбутньої професії.