понеділок, 30 квітня 2018 р.

Учениця 10 класу Сколівської академічної гімназії Ільницька Мар’яна взяла  участь у конкурсі «Моя майбутня професія: планування і розвиток», який  проходить в рамках проекту «Моя кар’єра в Україні», що має на меті показати молодому поколінню можливий шлях розвитку кар'єри та надихнути їх свідомо обирати майбутню професію. Організатори конкурсу: Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку. Партнер заходу - ITEA Hub. Мар’яна написала есе, яке  вразило організаторів і вона стала одним із 50 переможців регіонального туру і стала учасницею регіональної зустрічі, яка відбулася  27  квітня 2018 року у Львові . Хотілося б зауважити ,що учасники приїхали з областей Західної України:Рівненська,Волинська,Івано-Франківська,Чернівецька,Закарпатська,Львівська,Хмельницька.
  На зустріч були запрошені  топ-менеджери компаній : Бордіян Андрій,керівник Львівського регіонального центру ПУМБ,Софія Опацька ,директор розвитку УКУ,Ігор Войтович,голова Шевченківської міжрайонноїмедико-соціальної експертизи,Тарасюк Ганна,ІТкомпанія ЕРАМ,Юлія Стефанюк ,керуючий партнер проектів Just Lviv it,FEST кейтеринг,які поділилися своїми історіями успіху.
   Також  була організована
екскурсія до відділення банку «ПУМБ», де учасники зустрічі  змогли  дізнатися більше про роботу в банківській сфері та задати питання співробітникамі головне...на заході учасники в командах   робили творче завдання,  (створення колажу) за темами  
1. Мої професійні перспективи.
 2. Мій вклад в розвиток України.
3. Як я планую зробити світ кращим.
4. Цікаві поради з планування кар’єри.
5. Професії майбутнього.
    Захоплення і радість – це ті почуття ,які залишаться у всіх присутніх після зустрічі. Тепер Мар’яна готується до Всеукраїнського туру. Бажаємо їй успіху!











                                                                             Для іншого будьмо братом,
Бо бути вовком-не наш шлях.
Життя так стане швидко святом,
                                                                   Себе побачить небесах.
Ким є людина для людини
У час тривожних міркувань?
Любові повні всі хвилини ?
Запрошую до міркувань…
о.М.Микосовський
Міркували над життям,добром і злом у Сколівській академічній гімназії 27квітня 2018року.В рамках засідання методичного об’єднання вчителів християнської етики відбулася презентація збірки поезії "Під подихом вічного"та зустріч з її автором о. Миколаєм Микосовським-душпастирем на теренах Східної України,головою молодіжної комісії Харківського екзархату,єромонах Свято-Покровського монастиря .
 В гостях у гімназистів в цей день були також о.Віталій попадюк,ЧСВВ, директор видавництва «Місіонер»,ієромонах о.Захарія Слободян з Гошівського монастиря,сестри-Василіянки,священники Сколівського деканату.Учні гімназії подарували присутнім  слова поезії з даної збірки і музичні номери.Презентував свою поезію і сам автор.Проникливі слова залишаться у душах всіх присутніх назавжди.