пʼятницю, 12 травня 2017 р.

       На виконання доручення голови Львівської ОДА щодо відзначення Дня Європи в Україні (на честь скасування Радою ЄС візових вимог для громадян України)  11 травня 2017 року о 13 годині у Сколівській академічній гімназії проведено  акцію  "Запустити в небо жовті та сині кульки".






 
         У середу, 10 травня 2017р.,  у 7(11)-Б класі відбувся тренінг "Емоційна готовність до ЗНО" для випускників гімназії, який провела психолог Гуралів М.І.
         Учні виконали такі вправи: "Колірне привітання", "Колір настрою", "Свічка", "Наші страхи і тривоги", "Перебори страх". Учасники вчилися аналізувати свої почуття, засвоїли поняття "релаксація", "дихальна гімнастика", "позитивне мислення", "м'язова релаксація", "аутотренінг".
         Підсумком заняття стало обговорення  вражень учнів, які зрозуміли та навчилися керувати своїм емоційним станом.






         Нещодавно учні 2(6)-А класу Сколівської академічної гімназії, класний керівник Шкрібинець О.І. відвідали з екскурсією місто Львів. Діти мали змогу переглянути експозицію Львівського природничого музею, Музею скла. Учні духовно збагатилися та ознайомилися з храмами міста: Собором св.Юра, церквою Ольги та Єлизавети. Цікавою була прогулянка центральною частиною обласного центру. Діти побували в майстерні шоколаду, карамелі, придбали  подарунки для своїх близьких.
          Незабутні враження про побачене залишаться надовго у пам'яті учасників екскурсії.