суботу, 25 лютого 2017 р.

         ГІМНАЗІЙНИЙ ФЛЕШМОБ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ РІДНОЇ МОВИ
     У цей непростий для України час кожна молода людина має розуміти, що рідну мову слід оберігати, як своє майбутнє, адже любов до Батьківщини, любов до мови – це той нетлінний скарб народу, що передається від покоління до покоління та об’єднує минуле й прийдешнє. Саме тому 21 лютого 2017 року у Сколівській академічній гімназії відбувся флешмоб до Дня рідної мови. Акція пройшла під гаслом «Я люблю українську мову». Під час проведення свята учні всіх класів згадали історичні факти про цей день, декламували вірші про мову, співали пісні, розповідали прислів’я, приказки. Захід передусім дивував, привертав увагу до ідеї вшанування української мови. Учні та педагоги гімназії одержали багато позитивних емоцій. Флешмоб об'єднав усіх, даруючи гарний настрій



      02.02.2017 року у Сколівській академічній гімназії  відбулося відкрите факультативне  заняття  з російської мови під керівництвом вчителя Мельниченко Тетяни Петрівни.
      П’ятикласники працювали у парах,групах,із задоволенням перегянули відео і презентацію,а також здобували знання в ігровій формі.





    Нажити багато грошей – хоробрість,
                                                    зберегти їх – мудрість,
                                                     а вміло витратити – мистецтво.
Б. Авербах
    Ці слова стали важливими на  відкритому уроці з  алгебри  у  5(9)-Б класі  Сколівської академічної гімназії,який відбувся 02.02.2017року.
                 Сучасній людині потрібно вміти прорахувати:
§  в  який банк вкласти гроші ,щоб одержати більший прибуток;
§  у  якому банку взяти позику ,щоб сплачувати менші відсотки;і т.д.
Ці всі операції пов’язані з відсотковими розрахунками,тому на уроці  учні вчилися їх виконувати.
       Під керівництвом  вчителя математики Михайлишин Олени Дмитрівни гімназисти відчули себе фінансистами і банкірами ,навчилися проводити розрахунки за формулами простих і складних відсотків,а також поспілкувалися з Красніцькою  Наталією  Мирославівна  завідувачем  сектору роздрібного бізнесу  ОЩАДБАНКУ.