вівторок, 31 січня 2017 р.

30січня 2017р. у 1(5)-А класі Сколівської академічної гімназії практичним психологом Гуралів М.І. було проведено годину психолога  «Батьки, діти, учителі – шляхи взаємоповаги».
Метою заняття було: сприяти продуктивній співпраці психолога, класного керівника, учнів у  ході навчання у гімназії, формувати позитивний емоційний настрій у дітей, педагогів, розвивати навички взаємоповаги.
Діти виконали такі вправи:  «Скринька сподівань»,  у колі «Я поважаю…, тому що…»,  «Про права», «Про обов’язки».
   Учасники ділилися на «батьків» і «дітей». У кожного листок паперу і ручка. Мета кожної групи – скласти список своїх прав та обов’язків. Потім по черзі називали ці права один одному. Протилежна сторона повинна прийняти це право, чи відхилити.
       Активно учні виконували вправу «Незакінчене речення», продовжуючи думку: поважати — це..., повага до іншого — це ознака..., не поважати — це значить не..., для того, щоб поважати, треба... , у  моїй сім’ї  поважають... , повага в нашій родині — це... , повага дає людині можливість...

       Підсумком стала проведена рефлексія заняття, учні ділилися враженнями та продовжували думку «Я навчився сьогодні…», «Я відчув…» тощо.




Немає коментарів:

Дописати коментар