пʼятниця, 10 березня 2017 р.

            Нещодавно група курсантів Львівського військового ліцею імені Героїв Крут зустрілися  з гімназистами Сколівської гімназії. Мета зустрічі : ознайомлення з життям військового ліцею, умовами навчання і проживання ліцеїстів, навчально-виховним процесом, правилами вступу до цього закладу. Гімназисти уважно слухали про те,що ліцей-один із найвідоміших національних закладів нового типу,який  був створений Постановою Кабінету Міністрів України №490 від 19 серпня 1992 року у Львові на базі Львівської республіканської школи-інтернату  і йому присвоєно ім’я імені Героїв Крут.
         Тут створено всі умови, щоб хлопці вийшли у життя підготовленими до вибору своєї подальшої діяльності. У травні 1994 року ліцею був вручений Почесний Прапор Львівської обласної Ради, як взірцевому навчальному закладу нового типу, в якому здійснюється військово-патріотичне виховання молоді.
       Теплою була зустріч дітей із ліцеїстами. Пройде рік-другий, і поповниться військовий ліцей новими вихідцями з нашого краю.
      У Сколівській академічній гімназії патріотичне виховання шкільної молоді – один із пріоритетних напрямків у роботі. Вже традиційними стали зустрічі учнів із воїнами АТО, контрактниками, працівниками райвійськкомату.




Немає коментарів:

Дописати коментар