пʼятниця, 15 грудня 2017 р.

    В  рамках Всеукраїнського тижня права  продовжуються правопросвітницькі заходи на Сколівщині.
       06.12.2017року в Сколівській академічній гімназії  відбувся правовий брейн-ринг:
« Правові орієнтири для кожної дитини».
Організатори: Сколівське бюро правової допомоги  спільно із відділом освіти Сколівської РДА.
      Захід було присвячено  Всеукраїнському тижню права,який щорічно  відзначається в Україні в перший тиждень грудня . У змаганнях взяли участь команди: «OЛІМП »
 ( Cколівська академічна гімназія ), «ФЕМІДА» ( Сколівська  ЗОШ  I-III cт) та « ВІКТОРІЯ» (Підгородецька ЗОШ I-III ст).
Оцінювало конкурс журі у складі : Ростислав Коциба – провідний спеціаліст, юрисконсульт служби у справаїх дітей Сколіської РДА, Людмила Глюдз – провідний фахівець з питань зайнятості  Сколівського РЦЗ,   провідний фахівець  відділу з соціальної роботи РЦСССДМ- Наталія Станович, головний спеціаліст відділу «Сколівське бюро правової допомоги» Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги- Христина Климух.
Модератор заходу  заступник начальника відділу "Сколівське бюро правової допомоги " Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Віра Андрейків.
       Правовий брейн ринг складався із семи турів  та трьох домашніх завдань , а також грою з уболівальниками.
      Команди майстерно та вправно  справлялися  зі всіма  поставленими завданнями, завзятість та наполегливість учасників команд захоплювала. Найбільше позитивних емоцій проявилося під час демонстрування  командами конкурсу «Знайомство».
Переможцем гри стала команда ОЛІМП. Всі команди отримали від Сколівського бюро правової допомоги  солодкі подарунки , призи  та грамоти і подяки від Стрийського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.




Немає коментарів:

Дописати коментар