вівторок, 19 грудня 2017 р.

Святий Миколай

           З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята.
У грудні довгі ночі і такі короткі дні, але час у передсвятковій метушні летить дуже швидко. Не встигли оглянутись - як уже і Миколая ! А це особливе свято і для малих, і для дорослих. Його однаково чекають діти Франції та Німеччини, Голландії й Італії, Львова і Сколе, бо усім так хочеться відчути таємничий прихід Святого Чудотворця.
     Щоріч Миколай кличе за собою людей, пропонує стати поруч і робити добро задля інших. Одні ще сумніваються... Хтось уже зробив перший крок. А деякі давно і впевнено ідуть за ним, за Святим Угодником, несучи радість у школи, інтернати, дитячі будинки.
Не оминув  Чудотворець  і Сколівську академічну гімназію.Відвідав  Святий Миколай  учнів  1(5)-А класу. Гімназисти  чекали на свого покровителя, доброго Духа. Хлопчики ідівчатка, щоб отримати гарного подарунка від Миколая, намагалися добре вчитися, поважати старших, допомагати батькам.
     А на свято  діти підготувала  виставу про добро ,яке завжди перемагає зло.Театральне дійство вразило всі присутніх    талановитою грою юних акторів під керівництвом класного керівника Ортинської Л.Б.  За це в нагороду діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.
Зі словами  вдячності  і найщирішими вітаннями з прийдешнім Новим Роком і Різдвом Христовим звернулася до присутніх директор Сколівської кадемічної гімназії   Бальо М.В.

  










  

Немає коментарів:

Дописати коментар