четвер, 21 грудня 2017 р.

    Спорт – це дієвий інструмент для того, щоб об’єднувати дітей, розвивати у них як лідерські вміння, так і звичку працювати в команді ,  а також допомагає дітям розвивати необхідні життєві та соціальні навички.
   Вчителі фізичної культури та адміністрація гімназії сприяють розвитку обдарувань дітей .У гімназії діють спортивні секції,результативність яких висока ,зокрема перемога в обласних змагання. 


  Мало кому відомо про спортивне волонтерство. Що це таке?Як можна стати спортивним волонтером і які його функції?Гімназисти змогли отримати відповідь на ці запитання.
   Сьогодні 20.12.17 року Всеукраїнський проект OlympicLab побував у Сколівській академічній гімназії. До учнів школи завітали: Вікторія Вірт – чемпіон світу та Європи серед юніорів, майстер спорту Міжнародного класу із боксу; Ольга Зінків – доцент кафедри зимових видів спорту Львівського державного університету фізичної культури та Христина Опьола – виконавчий директор відділення НОК України в Львівській області. В рамках проекту OlympicLab для учнів провели модуль «Волонтерський рух». Гімназисти 8-10 класів отримали невеличкі подарунки від гостей, а бібліотека - поповнення своїх фондів : книги про спорт і волонтерську діяльність .
    Волонтерська діяльність є основою побудови та розвитку громадянського суспільства. Вона втілює в себе найшляхетніші прагнення людства – прагнення миру, свободи, безпеки та справедливості для всіх людей. Пані Ольга розповіла про людей, які звикли жити заради суспільного добра. Своїми благородними вчинками вони змінюють життя на краще.
Спорт – це дієвий інструмент для того, щоб об’єднувати дітей, розвивати у них як лідерські вміння, так і звичку працювати в команді.
спорт допомагає дітям розвивати необхідні життєві та соціальні навички.


Немає коментарів:

Дописати коментар