вівторок, 13 листопада 2018 р.

Дієве партнерство – успішна школа!

   Фінансова грамотність – це одна з ключових компетентностей, визначена в Концепції Нової української школи, як базова для оволодіння усіма українськими школярами ,тому в школах України викладається факультативний курс « Фінансова грамотність». Учні XXI століття – це активні ,творчі,цілеспрямовані молоді люди,які впевнено досягають мети. Вони комунікативні і уміють працювати в команді. Все це можна було спостерігати на турнірі з фінансової грамотності,який відбувся у Підгородецькій ЗОШ I-III ступеня  сьогодні,13.11.2018року.
    Метою турніру є оцінка, аналіз та узагальнення результатів рівня знань учнів, які вивчають курс «Фінансова грамотність». Сьогодні це потужний всеукраїнський проект, що спонукає нашу молодь бути фінансово грамотними та досягати успіху.
    Родзинкою турніру став склад журі-переможці обласного туру з фінансової грамотності команда « Олімп» Сколівської академічної гімназії. Всі учасники мали змогу спробувати  себе  у різних ролях:доповідача,опонента і рецензента,а також журі. Гімназисти презентували себе і провели майстер клас для учасників турніру.
Партнерські  стосунки між школами збережуться і на далі. Уже плануються спільні проекти.
    
  





Немає коментарів:

Дописати коментар