вівторок, 23 квітня 2019 р.

22 квітня 2019р. з випускниками ОНЗ «Сколівська академічна гімназія» психологом Марією Гуралів було проведено дискусію  на тему «Із життя геніїв та відомих людей».
Учні брали участь в уявній ситуації вибору ректора відомого європейського вузу, отримали роздавальний матеріал та опрацювали резюме, визначили, яким чином двоє геніальних людей Леонардо да Вінчі та Альберт Ейнштейн  отримували освіту і досягали успіху упродовж життя, а також взяли участь у голосуванні та визначилися із кандидатурою на посаду ректора. Її отримав Леонардо да Вінчі, завдяки таким рисам: постійна освіта, наполегливість, оптимізм, рух вперед. Він був всебічно розвиненою особистістю, володів ґрунтовними знаннями з різних наук, працював над собою, розвивав власні здібності, мав активну соціальну позицію.

Окрім цього учні переглянули коротку інформацію та презентацію про Авраама Лінкольна, Софі Лорен, Луї де Фюнеса, Арістотеля Онассіса, Костянтина Ціолковського, Бетховена, Тома Круза, Холлі Беррі. На прикладі цих та інших відомих людей гімназисти зробили висновок, що ні скрутні матеріальні обставини, ні вік, ні фізичні недоліки, ні психологічний тиск оточення не завадили їм стати успішними. Тому,  якщо дійсно людина прагне бути освіченою, успішною, активною, вона буде шукати можливість досягнути цього у власному житті.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар