середа, 4 березня 2020 р.







Найбільший талант полягає в тому, щоб вміти знаходити мотивацію для власних дій.
   Ми бачимо троянди, але не помічаємо шипів. Ми бачимо успіх, але не підготовку до нього. І ми не бачимо чужих невдач. Ми будемо вражені, дізнавшись, як ретельно готують свою удачу «щасливчики».
                                                                                Бодо Шефер
  З метою формування певного уявлення щодо професій, наочного ознайомлення з їх змістом на робочому місці, гімназисти 10 класів ОНЗ «Сколівська академічна гімназія»відвідали « Ощадбанк» і  мали можливість познайомитися з основними принципами роботи банку, банківськими операціями, побачили, як банк працює “зсередини»
  Хлопці і дівчата  отримали урок фінансової грамотності від керівника  відділення банку Ю.О.Ладанівського та ознайомилися з правилами користування банкоматом, терміналом; ознайомилися з  випадками економічних шахрайств, пов’язаних з банківськими картками, а також отримали корисні поради  про дії у таких випадках.
Під час екскурсії учні познайомилися із основними банківськими професіями: менеджер банківської сфери, касир-операціоніст, спеціаліст з обслуговування клієнтів, отримали інформацію про користування Інтернет-банком Ощад-24, мобільними додатками банку.
  Зі слів учнів, екскурсія була дуже корисною, адже вони отримали багато цікавої інформації.


Немає коментарів:

Дописати коментар