неділя, 4 березня 2018 р.

Вивчення іноземної мови - це прекрасна можливість для дітей розширити своє уявлення про світ, дізнатися про життя в інших країнах, познайомитися з багатою культурою різних народів. Володіти іноземною мовою означає розуміти і вміти говорити, читати, писати, слухати і думати по-іншому.
Переваги володіння саме англійською мовою поширюються як на соціальне, так і на професійне життя кожної людини. Адже англійська - мова, якою розмовляють практично в усіх куточках світу. Важливість вивчення англійської в наш час зростає з кожним днем, пов'язано це з високою потребою повсякденного і ділового спілкування з іноземцями. Тому сьогодні вивчення англійської актуально як ніколи раніше.
  Уміння говорити більш ніж двома мовами досить високо цінується в сучасному суспільстві. Тому володіння англійською, однією з найпопулярніших мов, - це здатність, яка гарантовано допоможе вашій дитині підвищити впевненість в собі.
   Більш того, дітям, які можуть спілкуватись іншою мовою, часто легше завести друзів, що безперечно впливає на самооцінку. Адже всім відомо, що значна кількість друзів нерідко допомагає підняти самооцінку людини.
Ні для кого не секрет, що англійська мова є міжнародною мовою, високі знання мови допоможуть вашій дитині в майбутньому вступити до кращих університетів світу.
     Як зацікавити дітей вивчати  англійську мову,як допомогти їм побороти страх говорити ,вести дискусію цією мовою,як змоделювати урок – цікавий і потрібний для учнів?Над цими питання працювали учасники майстер-класу  з англійської мови,який проводила вчитель Сколівської академічної гімназії Масна Богдана Семенівна. Тема майстер-класу - «Толерантність і  сучасний світ». Учасниками зустрічі були вчителі англійської мови Сколівського освітнього округу та гімназисти 10-А класу. Робота відбувалася в групах.На першому етапі запропоновано ситуацію. Учасники її проаналізували і зробили висновок . Між групами відбулася дискусія. Гімназисти вільно розмовляли англійською, вели дискусію навколо проблемного питання . Другий етап майстер- класу-це робота з учителями:презентація досвіду роботи Масної Богдани Семенівни,апробація методів і форм роботи ( робота в групі,аналіз відеоролика,складання висловів з його частин,поєднання різних частин текстів…).
      Всі присутні високо оцінили роботу вчителя і досягнення  учнів.







Немає коментарів:

Дописати коментар