неділя, 24 березня 2019 р.

Поїздка до Стрия
     21 березня 2019 року учні 9-А класу ОНЗ «Сколівської академічної гімназії» з класним керівником Данилів О. О, разом із учнями 8,9-их класів Камянецької ЗЗСО I-II ст.- філії гімназії відправились в пізнавально-історичну поїздку по м. Стрий. Спочатку діти відвідали метеорологічну обсерваторію, єдиний Карпатський гідрометеорологічний центр на Західній Україні. Учні дізналися та побачили на власні очі сучасні географічні прилади, протестували їх та отримали нові знання. Також була продемонстрована робота працівників обсерваторії, усі нюанси та тонкощі професії.
     Наступним пунктом призначення був історичний музей про Степана Бандеру, який був родом із Стрийщини. Діти поглибили свої знання про відомого українського державного діяча, дізналися цікаві факти про Степана Бандеру та пройшлися по сторінках історії України Відвідування історичної спадщини С. Бандери залишилася в памяті кожного з учнів.
   Згодом діти відправилися до Стрийського професійного училища №8, де було показано безліч майстер-класів із різних робітничих професій. Продемонстровано техніки ручного ковальства, токарства, автомеханіки, електрозварювання, слюсарства та адміністративного управління. Педагоги розповіли зокрема про усі тонкощі кожної з професій.
     Цю незабутню поїздку завершив обід в місцевій піцерії, під час якого діти обмінювалися своїми враженнями та емоціями. Усі учні з позитивним настроєм повернулися додому, наповнені новими знаннями та досвідом.










Немає коментарів:

Дописати коментар